FOTO Nenorocire în prag de Paște la Botoșani! Gabi, un tânăr de 23 de ani, a murit în accidentul de azi noapte

Nenorocire în prag de Paște în județul Botoșani. Tânărul mort în accident cumplit din noaptea de duminică spre luni avea doar 23 de ani. Gabi Constantinescu circula cu autoturismul pe DJ 282 B, în afara localității Flămânzi, înspre Prăjeni.

La un moment dat, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat într-o căruță condusă de un bărbat de 70 de ani.

„La caz au ajuns două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat faptul că șoferul mașinii era inconștient, fiind încarcerat și au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, care a constat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului a murit și un cal”, precizau reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Știrea inițială

Un bărbat a murit în urma unui accident cumplit care a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe drumul judeţean care face legătura între localitățile Flămânzi și Prăjeni.

În eveniment au fost implicate un autoturism și o căruță. La caz au ajuns două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat faptul că șoferul mașinii era inconștient, fiind încarcerat și au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, care a constat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În urma accidentului a murit și un cal.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *