FOTO! Tragedie la Botoșani! Un adolescent de 16 ani a mers la scăldat și a murit înecat

Un adolescent de 16 ani a murit înecat, luni după-amiază. Tragedia a avut loc pe raza localității Tudora (zona balastierei), potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Din informațiile primite de la persoanele care se aflau în zonă, băiatul, în vârstă de 16 ani, se afla la scăldat și, la un moment dat, a intrat în apă și nu a mai fost văzut.

Pompierii militari l-au găsit după aproape 45 de minute de căutări, însă botoșăneanul nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

După aproximativ 45 de minute de la începerea căutărilor, pompierii au găsit tânărul aproape de malul abrupt dinspre județul Suceava, la cca. trei metri adâncime. Acesta a fost adus la mal, fiind preluat de echipajul SAJ Botoșani, care a început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani s-au deplasat cu două bărci și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

 

FOTO Scene incredibile într-un salon de la Spitalul Județean Botoșani! Un pacient a distrus totul și a amenințat cadrele medicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *