FOTO Scene incredibile într-un salon de la Spitalul Județean Botoșani! Un pacient a distrus totul și a amenințat cadrele medicale

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati a fost, luni dimineață, protagonistul unor scene incredibile. Pe la 5.00, acesta s-a baricadat în salon, a pus patru paturi în ușă, iar cu stativul de perfuzii a spart tot ce a prins, inclusiv ușa și geamurile de la salon.

Botoșăneanul, internat la etajul al treilea, a amenințat, de asemenea, cadrele medicale ale secției, în speță două asistente și un medic care se aflau de gardă.

Pentru că nu l-au putut domoli, cadrele medicale au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns jandarmii, care au reușit să intre în salon și să îl imobilizeze pe bărbatul de 57 de ani abia după ce au folosit sprayul lacrimogen.

Pacientul a fost dus la Psihiatrie, unde va primi tratament de specialitate.

El ajunsese la Spitalul Județean Botoșani după ce ar fi provocat un scandal acasă. Inițial, el a fost dus la Psihiatrie, însă cadrele medicale de acolo au considerat că nu este cazul să îl interneze, așa încât bărbatul a fost readus cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *