Florin Ghiorghiță critică listele PNL: Il rog public pe dl Flutur să revizuiască aceasta listă, să elimine dinozaurii și toți neaveniții

Catalin Flutur, Catalin Alexa si Florin GhiorghitaFostul viceprimar și consilier local Florin Ghiorghiță critică listele lansate de PNL Botoșani, la Consiliul Local și Consiliul Județean. Fostul democrat-liberal îi cere lui Cătălin Flutur să le revizuiască până marți, când este ultima zi de depunere.

like facebookChiar dacă nu ar prea trebui sa ma intereseze, am citit si eu listele de candidați la consiliul local si la consiliul județean ale principalelor partide la botosani. O concluzie simpla: jale mare. Dar totuși dacă la PSD oricum sunt iremediabil pierduți, la PNL ma rog ocrotitorului Botoșaniului „sf Gheorghe” sa le dea intelepciunea de a veni pana marți cu o noua lista cu oameni capabili, oameni tineri, femei, pensionari, oameni care sa reprezinte toate categoriile sociale. Il rog public pe dl Flutur, pe care il vreau primar al Botoșaniului, sa revizuiască aceasta lista, sa elimine dinozaurii si toți neavenitii, sa vina cu o echipa sudata si competitiva pe care sa o votam cu drag. Dacă unele nume chiar speram sa nu le vad, la altele am rămas dea dreptul socat cand le-am citit. Cătălin, se poate si la noi. Dacă la București au schimbat candidatul de 4 ori, poti si tu modifica o nenorocita de lista. Nu ma dezamagi si tu”, scrie Florin Ghiorghiță pe pagina sa de Facebook.

El susține că fără o echipă puternică în spate, Cătălin Flutur ”este pierdut”.

Crede-ma ca îmi este aproape imposibil sa votez așa o lista si chiar mi se rupe sufletul cand spun asta. Si de data asta nu vreau sa mai cauti vinovați. Vreau sa castigi tu cu o echipa adevarata. Succes si fa-o repede!”, mai spune Ghiorghiță.

 

2 thoughts on “Florin Ghiorghiță critică listele PNL: Il rog public pe dl Flutur să revizuiască aceasta listă, să elimine dinozaurii și toți neaveniții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *