Târgul regional de zootehnie, utilaje și produse tradiționale va avea loc în weekend la Popăuți. Vezi programul evenimentelor!

targ agro zooTârgul regional de zootehnie, utilaje agricole și produse tradiționale va avea loc și în acest an la Popăuți. Evenimentul, ajuns la a XVI-a ediție, se va desfășura în perioada 11- 12 mai. Tot aici va avea loc și o paradă canină, dar și una cu cai de rasă.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără: Codrenii din Republica Moldova, Mihaela Tabură, Viorica Macovei și Cornelia Ciobanu.

Participanții se vor delecta cu produse tradiționale, vor putea admira animalele prezentate la eveniment, dar și utilaje de ultimă generație.

Sâmbătă, 11 mai, spectacolul începe de la ora 11.00, cu mai multe ansambluri, iar de la ora 12.30 va fi o întâlnire a fermierilor în Amfiteatru Vasile Niga. De la ora 13.30, va urma o expoziție chilogică: Clubul Național Bucovina, unde vor fi prezentate exemplare din rasa de câini Ciobănesc de Bucovina. De la 15.00- 15.30 va fi urmărită Fanfara Trei Prăjini Vaslui.

Duminică, 12 mai, de la ora 10.00 se deschid porțile Târgului Expozițional ediția a XVI-a. De la 11.30 va fi parada ciobăneștilor românești de Bucovina, urmată de o demonstrație de tuns oi, iar de la 12.30 va fi parada berbecilor. De la 13.30 vor fi prezentate bovine de rasă, iar de la 15.15- va avea loc o promovare a produselor din carne de oaie. De la 15.30 va urma o vizită la standurile participanților, a pieței mobile, dar și a utilajelor agricole.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *