Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Flămânzi finalizate cu amenzi

Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Flămânzi finalizate cu amenzi. Luni,  21 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 33 de persoane și au fost controlate 22 de autovehicule, au fost efectuate 5 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flîmânzi, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 22 de persoane și au fost controlate 20 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2500 de lei, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Un îndrăgit preot, despre moartea Alexandrei: Putem să ne facem dreptate băgând pe toți în spatele unor gratii, aruncând injurii spre o întreagă breaslă, sau putem să învățăm ceva și să reconstruim de la 0 relația pacient medic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *