A murit o educatoare din Botoșani. „Un om minunat, un cadru didactic blând și bun”

doliu, stiri, botosaniA murit o educatoare din Botoșani. Gica Stanciu, de la Grădinița cu Program Prelungit „Șotron” din Botoșani s-a stins din viață. Cadrul didactic se pensionase de câțiva ani după ce a fost ca o a doua mamă pentru generații întregi de preșcolari.

Cu o carieră dedicată pentru educația copiilor, aceasta a lăsat o amprentă puternică în inimile copiilor și a părinților acestora, dar și în inimile tuturor colegilor care au iubit-o, după cum spun foștii colegi ai acesteia.

„Un om minunat, un cadru didactic blând și bun ce a imbratisat cu inima, privirea si bratele sale calde si primitoare generatii de copii. E ea, doamna educatoare pensionară, Gica Stanciu catre care porneau grabiti diminetile spre locul acela ca de poveste in care erau mereu asteptati cu emotie si bucurie in grupa „Fluturașilor” de la gradinita „Sotron” de cea care le alina durerile, le stergea lacrimile aducand pe nesimtite veselia si buna dispozitie in grupa lor de copii. Un dascal iubit si respectat a plecat in liniste sa ne priveasca de sus din imparatia lui Dumnezeu pe noi cei ramasi a ne purta pasii inca prin viata”, spune Elena Chelariu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Apel umanitar! Un bărbat este în stare gravă la spital. Botoșăneanul are nevoie de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *