Cel mai „dulce” eveniment al primăverii! O cofetărie din Botoșani organizează degustări gratuite de torturi și prăjituri

Cel mai „dulce” eveniment al primăverii de la Botoșani va avea loc în acest weekend. Una dintre cele mai tari cofetării din municipiul reședință de județ, renumită pentru gustul autentic al produselor, organizează o degustare gratuită de torturi și prăjituri pentru evenimente speciale.

Astfel, sâmbătă, 13 mai, și duminică, 14 mai, între orele 13.00- 20.00, pofticioșii sunt așteptați la Patiseria Ștefania să-și răsfețe papilele gustative cu cele mai delicioase prăjituri și torturi.

Reducere de 10% pentru cei care fac rezervări pe loc pentru cele mai tari evenimente din viața lor

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre organizarea unui eveniment perfect îl reprezintă dulciurile alese. Tortul și prăjiturile, pe care cei care celebrează momentele cheie din viață le aduc în fața invitaților, trebuie să fie delicioase și, mai ales, trebuie să impresioneze atât prin gust, cât și prin aspect. Asta se întâmplă cu produsele de la Patiseria Ștefania, locul unde iau naștere cele mai bune dulciuri.

Și pentru că un eveniment frumos este organizat din timp, Patiseria Ștefania le oferă o reducere de 10% celor care rezervă în acest weekend torturi și prăjituri pentru nuntă, botez, zi de naștere sau orice tip de petrecere le aduce fericire.
Evenimentul va avea loc în cadrul Patiseriei Stefania, Bulevardul Mihai Eminescu 14. Pentru detalii sunați la 0758 254 545.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *