Cum arată acum tânăra care a ucis un om de afaceri din Botoșani, după anii petrecuți la pușcărie

Tânăra care a ucis un om de afaceri din Botoșani a fost eliberată anul trecut din închisoare. Alina Horeanu, studenta care l-a omorât pe Daniel Mancaș, a fost eliberată de judecătorii din Gherla. Ea a avut un comportament exemplar în perioada în care s-a aflat în spatele gratiilor.

Alina Mihaela Horeanu a fost pusă în libertate de judecătorii din Gherla, după ce a fost condamnată la 20 de ani în anul 2007. Ea și-a schimbat numele, iar în prezent are 35 de ani. Actuala Roșca s-a întors înapoi acasă, în Suceava, după ce magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au admis propunerea de liberare condiționată.

„Instanța admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla și, în consecință, dispune liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu, fostă Stoian), condamnată la pedeapsa de 20 de ani de închisoare prin sentința penală din 2013 a Judecătoriei Iași”, au precizat judecătorii din Gherla.

În anul 2007, Alina Horeanu era studentă la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Împreună cu iubitul ei, „studenta criminală” a plănuit să îl ucidă pe omul de afaceri Daniel Mancaş, cu care ar fi avut o altă relație. Afaceristul din Botoșani a murit în urma a 33 de lovituri de cuţit și mai multe lovituri cu o bâtă. După ce cadavrul bărbatului a fost găsit într-o pădure, Alina Horeanu a primit 20 de ani de închisoare, iar iubitul ei a primit 23 de ani.

 

One thought on “Cum arată acum tânăra care a ucis un om de afaceri din Botoșani, după anii petrecuți la pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *