Un primar din județul Botoșani se plânge de scumpiri: Trag un semnal de alarmă guvernanților că ne vom descurcă din ce în ce mai greu

În prag de iarnă, aleșii locali fac apel la Guvern să-i ajute. Facturile au explodat, așa că se văd nevoiți să recurgă la soluții disperate, altfel nu vor face față cheltuielilor. În unele localității, iluminatul stradal a fost limitat la câteva ore pe noapte.

Peste o mie de primari, viceprimari și consilieri locali au fost prezenți la Liga Aleșilor Locali a PMP, desfășurată la Parlament. Toți se plâng că resimt scumpirile din plin, noteaza Realitatea.net.

Unul dintre primarii care s-au plâns este cel al comunei Sulița, din județul Botoșani.

„Vreau să va zic că resimțim din ce în ce mai greu și trag un semnal de alarmă guvernanților că ne vom descurcă din ce în ce mai greu. Anul trecut la două rectificări nu am primit niciun ban, anul acesta au fost foarte mic, o simulare, necesitățile noatre sunt de 2 milioane de lei și am primit o sută de mii de lei„, a declarat George Popescu, primarul comunei Sulița din județul Botoșani.

One thought on “Un primar din județul Botoșani se plânge de scumpiri: Trag un semnal de alarmă guvernanților că ne vom descurcă din ce în ce mai greu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *