Mai mulți oameni de afaceri din Botoșani s-au înscris în partidul NOI. Radu Țipișcă anunță și „oameni surpriză”

Mai mulți oameni de afaceri din județul Botoșani s-au înscris în partidul NOI. Printre aceștia se numără Liviu Tănase ( Confex), Bogdan Cârligeanu (Cofetăria Ștefania).

Totodată, potrivit liderului organizației județene, Radu Țipișcă, acesta este în discuții și cu alți oameni de business, care și-au manifestat intenția de a i se alătura în organizația politică. Organizația numără la Botoșani este 300 de membri.

Avem două organizații municipale, două organizații orășenești și 14  organizații comunale în care activează peste 300 de membri activi și, bineînțeles, avem în discuții și mai ales foarte mulți simpatizanți, dar și oameni care vor să vină alături de noi, care nu au mai făcut politică”, a spus Țipișcă.

Potrivit acestuia, mai mulți „oameni surpriză” vor face parte din această formațiune politică.

„Purtăm discuții pe diferite direcții, fie ele economice, fie pe zonă de educație, de sănătate, cu specialiști din județ pe care îi dorim alături de noi”, a spus Țipișcă.

FOTO Fostul premier Viorica Dăncilă, prezent la prima ședință a organizației județene a partidului NOI, la Botoșani. Câți botoșăneni s-au înscris în partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *