Destin crunt pentru o tânără din Botoșani! Georgiana visa să devină mamă, dar la spital a primit o veste șocantă. A murit câteva zile mai târziu

Destin crunt pentru o tânără din Botoșani, care își construise o căsnicie frumoasă, era înconjurată de familie și prieteni, iar un copil era tot ce își mai dorea. Soarta a avut o întorsătură dramatică pentru Georgiana, tânăra de 31 de ani, din Avrămeni, care a murit marți, la spital.

Suferea de diabet de la o vârstă fragedă, fiind dependentă de insulină. A dus boala pe picioare și cu o poftă nebună de viață și un entuziasm fantastic, și-a trăit anii cât mai normal. În ultima vreme însă, spun apropiații, acuza dureri de cap. Le punea pe seama glicemiei, dar în urmă cu câteva zile a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe, iar diagnosticul medicilor a căzut ca un trăsnet peste ea. Avea o tumoră la creier. Medicii au încercat să o salveze, Georgiana a fost operată, dar din păcate nu a supraviețuit.

Cunoscuții atrag atenția acum tuturor celor care au probleme de sănătate să meargă din timp la medic. Se gândesc că Georgiana ar mai trăi și astăzi dacă ar fi depistat tumora mai devreme.

„Era o persoană minunată, ajuta pe toată lumea, stătea de vorbă cu toată lumea… era pâinea lui Dumnezeu”, spun apropiații.

Vestea morții Georgianei a adus multă durere în întreaga comunitate. Era căsătorită de cinci ani, iar soțul său, alături de care ea își făcuse o mulțime de planuri, se pregătește să o conducă pe ultimul drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *