Încă patru botoșăneni, infectați cu COVID-19, au murit în ultimele 24 de ore

Autoritățile anunță noi decese din cauza infecției cu virusul COVID-19. Numai în ultimele 24 de ore, patru botoșăneni care se aflau la Terapie Intensivă au decedat. Toți cei patru au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

Numărul unităților administrativ- teritoriale din județul Botoșani fără niciun caz de COVID-19 a scăzut, joi, ajunând la cinci, față de șase câte erau miercuri. Autoritățile sanitare din Botoșani au transmis, joi, că doar localitățile Adășeni, Broscăuți, Dimăcheni, Lozna și Mihălășeni sunt „curate” din punct de vedere al noului coronavirus. Din listă a ieșit în ultimele 24 de ore comuna Corlăteni, în care a apărut o persoană pozitivă.

Toate localitățile fără niciun caz de SARS-CoV-2 sunt localități mici, două dintre ele cu doar 1.300 de locuitori (Adășeni și Dimăcheni) și una cu 1.900 locuitori (Lozna).

Autoritățile au anunțat, joi, 140 de noi cazuri de coronavirus în județul Botoșani. Numărul este mai mare decât miercuri, când au fost raportate 138 de îmbolnăviri COVID 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *