Tragedie la Botoșani! A murit Alexandra, mămica de 32 de ani, pentru care s-au făcut apeluri diperate pentru donare de sânge

Deznodământ tragic pentru Alexandra Pușcaș, mămica de 32 de ani, din Botoșani, pentru care s-au făcut apeluri disperate în încercarea de a găsi donatori de sânge. Alexandra a avut o sarcină normală, fără probleme, dar când a mers să nască la maternitate a început să se simtă rău și a intrat în comă. În ciuda încercărilor medicilor, aceasta a decedat. Două fetițe au rămas orfane de mamă.

O fata de 32 de ani care a iubit viata. Cu un optimism pe care nu multi dintre noi îl au, muncitoare, responsabila, un suflet de copil care a crescut un alt copil. Sentimentul de revoltă pe care îl simt nu poate fi descris în cuvinte. O fata sanatoasa, cu o sarcina dusa la termen fără probleme, ajunge la maternitate pentru naștere, de unde pleacă a doua zi, în coma, mai mult moarta decât vie spre ATI. Cum e posibil? În ce tara trăim? Sper din tot sufletul ca cei care au greșit și au băgat acest suflet în mormânt sa plătească. Au rămas în urma 2 fetite orfane, un sot distrus, o mama a cărei durere nu poate fi descrisa în cuvinte, o familie și prieteni îndoliati. As vrea sa multumesc întregii echipe de la ATI care în aceste zile au dat dovada nu doar de empatie ci și de un real profesionalism. E tare frumos ca în acest sistem mai sunt si îngeri”, spune Anca Necșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *