Marius Budăi, despre Cosmin Andrei: A avut și ambiția să intre acolo unde niciun primar nu a intrat și anume la periferia orașului Botoșani

Deputatul Marius Budăi a fost prezent, vineri, la depunerea candidaturii primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, pentru un nou mandat, dar și a candidaturilor celor care vor să facă parte din Consiliul Local.

Budăi a transmis că Andrei a ajutat la dezvoltarea municipiului Botoșani și a făcut ceea ce niciun edil nu a făcut până acum.

„Sunt convins că avem nevoie de Cosmin Andrei la Primăria Botoșani dintr-un singur motiv: să continuăm dezvoltarea în municipiul Botoșani. Determinarea lui Cosmin Andrei a făcut ca orașul Botoșani să devină un oraș cu un potențial ridicat de dezvoltare și acesta este un lucru important pentru noi. […] A avut și ambiția să intre acolo unde niciun primar nu a intrat și anume la periferia orașului Botoșani. Sunt absolut convins că dacă ați fost să vizitați cetățenii de acolo, care veneau până la urmă până la un colț de stradă cu cizmele în sacoșă și ulterior se schimbau, cred că au o opinie favorabilă acestei ambiții, care la un moment dat poate politic nu spunea prea multe, din punct de vedere că nu sunt acolo foarte mulți oameni, dar pentru o dezvoltare omogenă a municipiului nostru eu cred că își spune cuvântul”, a declarat Marius Budăi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *