Antrenorul FC Botoșani, înaintea meciului cu Petrolul Ploiești: Avem în continuare mare nevoie de puncte și trebuie să ne stabilizăm un loc de baraj

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, vineri, că meciul cu Petrolul Ploiești va fi unul dificil, însă jucătorii vor trebui să aibă atitudine și să câștige.

Urmează un nou joc important, un joc dificil, o echipă cu suporteri, o echipă puternică, mai ales pe teren propriu. Noi suntem în aceeași situație în care avem mare nevoie de puncte, trebuie să ajungem bine la ora jocului din toate punctele de vedere și să avem atitudinea necesară poentru a reuși să strângem puncte. Moralul este bun în momentul de față, dar trebuie să fim echilibrați în continuare, pentru că mai sunt trei meciuri, mai sunt destul de multe puncte în joc. Avem în continuare mare nevoie de puncte și cum am spus tot timpul, trebuie să încercăm să ne stabilizăm un loc de baraj, să avem siguranța că vom juca barajul iar apoi, dacă putem mai mult, cu siguranță vom încerca. Dar încă o dată repet: trebuie să fim echilibrați, trebuie să fim realiști și să gestionăm foarte bine fiecare joc și fiecare moment al jocului”, a declarat Bogdan Andone.

Partida dintre FC Botoșani și Petrolul Ploiești va avea loc luni, de la ora 17:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și va conta pentru etapa a VII-a a play-out-ului SuperLigii.

FOTO Casa unei bătrâne de 97 de ani, dintr-o localitate din Botoșani, a ars ca o torță. Femeia a reușit să se salveze

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *