Tineri, săltaţi de jandarmi după un scandal la o sală de jocuri de noroc

masina jandarmi mascat in fata la bet cafe arenaDoi tineri care au provocat scandal la o sală de jocuri de noroc din municipiul Botoşani au fost ridicaţi de jandarmi.

Incidentul s-a soldat cu spargerea geamului Casei Pariurilor de pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, specializat în jocuri de noroc.

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 06 februarie a.c., iar agentul firmei de securitate care asigură ordinea în locaţia respectivă a solicitat sprijinul forţelor de ordine pentru aplanarea conflictului.

like facebookEchipajul de jandarmi care a intervenit în urma apelului telefonic i-a identificat pe cei doi tineri care au provocat scandalul, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că unul dintre ei l-a împins pe celălalt într-un geam, ceea ce a dus la spargerea acestuia.

Actele de sesizare, întocmite de jandarmi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,distrugere”, vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea competentei soluţionări.

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *