Milionarul din Botoșani, despre boala de care suferă: Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere

foto cancan

Leul nu definește întreaga junglă, iar aceasta este lecția pe care a învățat-o cel mai tânăr milionar din România, Sebastian Dobrincu. Acesta a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat recent și cum boala l-a determinat să își schimbe perspectiva asupra vieții.

Botoșăneanul Sebastian Dobrincu este adesea menționat ca fiind unul dintre cei mai tineri milionari din România. La vârsta de doar 11 ani, în anul 2009, a pășit în lumea software-ului. Șase ani mai târziu, a decis să se mute în Statele Unite ale Americii. Recent, Sebastian a vorbit despre afecțiunea de care suferă.

Care este afecțiunea de care suferă Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu, recunoscut ca fiind cel mai tânăr milionar din România, a împărtășit un episod care a schimbat cursul vieții sale. În urmă cu mai puțin de un an, a descoperit problemele de sănătate cu care se confrunta, ceea ce l-a determinat să ia decizii esențiale pentru viitorul său.

Eu m-am trezit anul trecut, în noiembrie – decembrie, am avut niște episoade foarte tragice. În primul rând, mi-am luat un feliator de legume și am băgat mâna în el și mi-am retezat palma. A fost foarte nasol și am crezut că aia e parte rea. Mi s-a declanșat o boală autoimună cu care mă lupt. De aia am și dispărut 6 – 7 luni de pe internet. Nu am acceptat, nu am mai apărut, nu am mai postat nimic.

De șapte luni m-am trezit cu o boală autoimună osoasă care e foarte nasoală. Am avut zile, am avut nopți când plângeam în pat de durere. Ce m-a învățat asta? Că sănătatea despre care noi avem impresia că o să țină la infinit, nu o să țină. Ce poți face în momentele astea? Să victimizezi că de ce mie mi se întâmplă, de ce tocmai eu care am investit atât în corpul ăsta, în sănătate? Viața nu e dreaptă și fiecare are alt traseu.”, spune Sebastian Dobrincu în podcastul lui Cristian Stan.

Prin experiența sa de a fi diagnosticat cu această boală, Sebastian Dobrincu a învățat că sănătatea este pe primul loc și că, în ciuda convingerii noastre că suntem invincibili din punct de vedere al sănătății, realitatea poate fi cu totul alta.

De la ce reguli nu se abate niciodată milionarul

Milionarul a împărtășit și despre principiile pe care le respectă cu strictețe. A discutat despre programul său de somn bine stabilit și despre ora constantă la care se trezește în fiecare dimineață.

Nu sunt de acord cu trezitul ăsta de dimineață, adică dacă ai o rutină de somn sfântă, să te culci la șapte în fiecare seară, ok, trezește-te de la cinci, dar dacă tu ai impresia că dormi cinci ore și îți faci bine, te trezești devreme, îți faci viața mai grea. Joci jocul vieții pe cel mai greu mod nicidecum mai ușor. Pentru mine unul somnul este sfânt. Rutina mea de somn începe cu o seară înainte, când opresc orice informație, calculatoare, televizoare, telefoane, tot. Mă pun în pat și stau câteva ore liniștit ca să pot să dorm calumea, deci nu am fantezia asta cu trezitul de dimineață. Mă trezesc devreme, mă trezesc pe la 6 – 7 dimineața în fiecare zi, dar nu mă forțez. Atunci se trezește corpul fără alarmă, fără nimic. Cred că e foarte important să ai o disciplină nu doar vizavi de somn, vizavi de orice.”, a mai spus Sebastian Dobrincu, potrivit Cancan.ro

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *