Bărmăniţă bătută de un client, pentru că nu i-a mai dat de băut

scandal-barO bărmăniţă a fost agresată fizic şi verbal de un client de-al său, după ce a refuzat să îi mai ofere de băut. Este vorba de o angajată a barului Tic- Tac din municipiul Dorohoi, care a fost lovită de un tânăr de 28 de ani, aflat sub influenţa alcoolului.

Nemulţumit de faptul că barmaniţa a refuzat să-l servească cu băuturi alcoolice, deoarece deja se afla sub influenţa licorilor lui Bachus, acesta a găsit de cuviinţă să o agreseze şi să distrugă tot ce i-a stat în cale, inclusiv casa de marcat.

like facebookAgresorul a fost potolit abia după intervenţia jandarmilor. De altfel, tânărul este o cunoştinţă mai veche a jandarmilor, care şi anul trecut i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, tot pentru săvârşirea acestui gen de fapte, în acelaşi bar de pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi.

De altfel, el este cunoscut şi de majoritatea barmanilor din zonă, unde provoacă frecvent scandaluri şi tulbură ordinea şi liniştea publică, mulţi dintre aceştia fiind la curent cu comportamentul agresiv al acestuia, în special pe fondul consumului de alcool în exces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *