Doliu la Spitalul Județean Botoșani. Un cadru medical, mamă a doi copii, s-a stins din viață

Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani este în doliu după ce un cadru medical s-a stins din viață. Este vorba despre infirmiera Anca Motriuc, în vârstă de 39 de ani, care a murit la câteva săptămâni după ce a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident vascular cerebral.

Mamă a doi copii, o fetiță și un băiețel, Ancuța a mers la biserică, iar la ieșire  i s-a făcut rău, a fost luată de ambulanță și a stat în comă până acum. Din păcate, organismul său nu a rezistat și a decedat în ciuda eforturilor făcute de medici. 

Marian, soțul său, și părinții acesteia se pregătesc acum să o înmormânteze creștinește în comuna Tudora. Anca era singurul copil al părinților săi.

„Era atât de sociabilă, de zâmbitoare, de bună la suflet. Puteai vorbi orice cu ea. E trist ce s-a întâmplat, mai ales că era atât de tânără. Noi am crescut de mici împreună că ea stătea la Tudora, nu am mai păstrat legătura peste ani, dar îmi pare foarte rău. E o tragedie. Nu merita o asemenea soartă. Și i-au rămas și cei doi copii mici, care au atâta nevoie de mamă”, ne-a declarat o prietenă a acesteia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *