Parc de joacă din ANL Cişmea construit cu bani de la bugetul local

parc de joaca in BotosaniPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a efectuat joi, 13 noiembrie 2014, o vizită în cartierul ANL Cişmea.

Obiectul vizitei l-a constituit noul loc de joacă destinat copiilor, din cadrul Grădiniţei nr. 20, precum şi utilarea acesteia cu toate cele necesare celor mici încât să se bucure de avantajele unui program prelungit.

Spaţiul de joacă amenajat este compus din: ansamblu  tobogane, balansoare, leagăne, rotativă şi alte elemente specifice. Lucrările au fost finanţate din bugetul local al municipiului Botoşani.

“Apreciez faptul că această grădiniţă este foarte bine îngrijită, observându-se efortul celor care se ocupă de buna sa funcţionare. Aşa cum am afirmat la inaugurarea grădiniţei, dorim să facem copiii fericiţi, motiv pentru care ei beneficiază acum şi de acest loc de joacă modern. Nu în ultimul rând, aşteptăm cât mai mulţi copii să se bucure de condiţiile pe care grădiniţa din ANL Cişmea le oferă.”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În cadrul vizitei de astăzi, alături de primarul Ovidiu Portariuc, au fost deputaţii Tamara Ciofu şi Mihai Baltă, precum şi consilierul local Tereza Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *