Flutur despre drumul Botoşani- Suceava: Am mari semne de întrebare. Domnul Umbrărescu a lucrat moca?

drum botosani- suceavaCo-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, susţine că modernizarea drumului Botoşani-Suceava ridică mari semne de întrebare. El a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că în anexele bugetului din acest an nu apar sumele alocate judeţului Botoşani pentru această investiţie, pentru ca pe 6 noiembrie să se semnează un contract de finanţare cu Uniunea Europeană pentru acelaşi drum care este finalizat.

Faptul că s-a făcut drumul este un lucru extraordinar, un lucru aşteptat de tot judeţul Botoşani şi de cei din Suceava, numai că unde sunt prinşi banii în buget pentru construirea drumului. M-am uitat pe toate anexele de buget şi nu am văzut nicăieri sumele. Ştiu doar sumele care au fost prinse în buget atunci când prim-ministru era domnul Ungureanu, sume care au fost retrase şi mutate pe la Teleorman şi Vrancea„, a menţionat Flutur.

like facebookEl nu-şi explică cum vor fi decontaţi banii pentru lucrarea realizată pe drumul Botoşani-Suceava.

Să înţelegem că domnul Umbrărescu a lucrat moca. Asta a fost aşa ca un bacşij, după care s-a dus şi a luat centura de la Băcău. Este incredibil şi cred că va fi corecţie financiară. Nu se poate să semnăm contract în 6 noiembrie 2014 şi să spunem că drumul va fi gata în 2015„, a menţionat Flutur, care a adăugat că drumul respectiv a fost estimat de Guvernul României la 61 milioane lei, însă a ajuns prin fonduri europene la 91 milioane lei.

Drumul Botoşani-Suceava a fost inaugurat în luna august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *