Gheorghe Flutur la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL

Stelica Strugaru, Catalin Flutur, Gheorghe Flutur, Mihai Tâbuleac şi Dan Humelnicu (de la stânga la dreapta)
Stelica Strugaru, Catalin Flutur, Gheorghe Flutur, Mihai Tâbuleac şi Dan Humelnicu (de la stânga la dreapta)

Prim-vipreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, vineri, la Dorohoi, cu conducerea organizaţiei judeţene a PDL Botoşani. Liderul PDL a participat la Biroul Permanent Judeţean al PDL, în cadrul căruia s-a discutat strategia politică a partidului, în contextul situaţiei politice actuale, dar şi a viitoarelor alegeri locale şi parlamentare.

„S-a discutat despre viitorul partidului, despre faptul că trebuie să prezentăm botoşănenilor votul dat de USL în Consiliul Judeţean. Ei spun că la nivel naţional nu este dialog între putere şi opoziţie, dar ei au puterea în Consiliul Judeţean şi s-a văzut ce au făcut, au lăsat Direcţia de Drumuri Judeţene fără bani, au lăsat municipiul Botoşani fără bani pentru cofinanţarea proiectelor de investiţii, nu le-a păsat decât de primarii lor, nu de interesele judeţului”, a declarat, sâmbătă, deputatul Cătălin Buhăianu.

La şedinţă au participat, alături de Cătălin Flutur şi parlamentarii PDL, şi preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.

8 thoughts on “Gheorghe Flutur la şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL

  1. Daca USL-ul a repartizat prost banii e treaba lor vor raspunde. Dar voi de ce ati blocat toate fondurile pana la vara prin intermediul prefectului vostru portocaliu?? Voi sunteti mai buni?? Dar cand ati repartizat voi fondurile cum ati vrut a fost bine?? Sau acum simtiti ca se apropie sfarsitul epocii portocalii si va retrageti ca sobolanii de pe nava care se scufunda cu matrozul vostru cu tot. Nu stiu cum nu va este rusine sa mai si vorbiti.

  2. iarta-i doamne ca nu stiu ce fac si ce spun. mai au putin de branconat si apoi gata. o sa va para rau ca nu mai auziti de boci, anastase, blejnari, flututuri si alte insecte rau folositoare pentru umanitate. iar de strategii ce sa mai vorbim, odata ce tara asta a fost dusa de ripa, inseamna ca cei care ne conduc nu sint capabili de asa ceva mai ales cu specialistii de 2 lei , daca pdl o sa renunte la : analfabeti, anagramati, branconieri, turnatorii si alte specii rau folositoare omului, poate o sa mai faca ceva. daca nu, vor lua urma celor 15000 de specialisti taranisti. oare unde or mai fi si astia, caci nici vremea de afara nu tine cu ei?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da Buha nu mai e in conducerea organizatiei judetene, in vara a luat vot de blana de la proprii membri de partid! Daca nu l-au ales ai lui, cum or sa-l aleaga altii?

  4. Oare de ce?
    Oare de ce PDL-ul a ales sa puna de-o sedinta la Dorohoi? Le-a fost frica, probabil, de o manifestatie contra politicii Guvernului si presedintelui?
    O sedinta la Dorohoi inseamna a alege o locatie netransparenta.Dovada:
    comunicatul lor de presa a fost transmis opiniei publice dupa sedinta.
    O concluzie se impune: PDL-ul simte ca funia se apropie tot mai mult de parul pe care l-au infipt in grumazul poporului.

  5. Domnule Buhaianu, fara minciuni!!
    Domnule, macar acum, la ceasul al 12-lea fii corect.Esti sigur ca 80% dintre cadrele militare au avut cresteri la pensii? De ce sustii niste lucruri despre care habar nu ai. Nu te lua dupa spusele unora de la Bucuresti, verifica realitatea si ai sa vezi.

  6. Ce manifestatii fratilor? credeti ca mai iese cineva in stare pe vremea asta? mai ales fara niciun „Stimulent”? iar cei din usl nu mai au astfel de „stimulente”

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu stiu de ce tot va luati voi de PDL eu ii apreciez fata de USL care nu fac nimic au facut mult bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *