Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani continuă angajările: Patru posturi scoase la concurs la Secția Obstetrică și Ginecologie

Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani  organizează concurs  pentru ocuparea a patru posturi vacante. Astfel, la Secția Obstetrică – Ginecologie I este disponibil 1 post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant și 1 post de infirmieră – debutant.

La Secția Obstetrică – Ginecologie II este disponibil 1 post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant și 1 post de infirmieră – debutant.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant:  studii postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR. Nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmieră – debutant: studii generale. Nu necesită vechime în muncă.

Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 17 mai, pe 28 mai are loc proba scrisă, pe 4 iunie proba practică iar pe 11 iunie este programat interviul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Incendii de vegetație în trei localități din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *