Bogdan Andone, înaintea meciului cu FC Voluntari: Sper ca sâmbătă să fie stadionul plin, pentru că avem mare nevoie de ajutorul suporterilor la acest joc

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, joi, că meciul cu FC Voluntari este unul extrem de important și că echipa are încă nevoie de puncte, pentru a rămâne în Liga I.

Un nou meci important, un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate, să fim concentrați și să facem ceea ce am făcut la fiecare joc din acest retur, nimic mai mult, și să sperăm că vom reuși să câștigăm jocul, pentru că avem încă mare nevoie de puncte. Toate meciurile au fost grele, toate meciurile până la final vor fi grele, vor fi dificile, nu cred că există o presiune suplimentară acum. Fiecare joc pe care l-am jucat din ianuarie sau februarie încoace a fost extrem de important și practic capital, așa că nu cred că va fi o presiune suplimentară. E important să ajungem noi bine din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental, la ora jocului și să facem ceea ce am făcut la fiecare joc, mai ales la jocurile de pe teren propriu. Avem jucători cu multă experiență în vestiar, care știu să gestioneze aceste momente. Cred că băieții sunt conștienți în momentul de față de importanța fiecărui punct și fiecărui joc. Voluntari este o echipă cu experiență, o echipă cu jucători de calitate, o echipă care în ultimii ani a cochetat cu playoff-ul, a jucat finale de Cupa României”, a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul FC Botoșani a făcut apel la suporteri să fie în număr cât mai mare, sâmbătă, pentru a-și susține echipa.

Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare, pentru că este extrem de important pentru oraș, pentru comunitate, pentru întreg județul, ca echipa să rămână în Liga I. Tocmai de aceea fac încă o dată apel, să vină alături de noi, să ne susțină, Tot timpul ne-au ajutat și sper ca sâmbătă să fie stadionul plin, pentru că avem mare nevoie de ajutorul lor la acest joc”, a adăugat Andone.

Partida de sâmbătă, de la ora 14:30, contra celor de la FC Voluntari, va avea loc pe stadionul „Municipal” din Botoșani și va conta pentru etapa a VIII-a a play-out-ului SuperLigii.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Botoșănean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. A mers la domiciliul familie, deși nu avea voie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *