PSD oferă un loc eligibil pe liste la Consiliul Local jurnaliştilor

Gheorghe Marcu, lider PSD
Gheorghe Marcu, lider PSD

Liderul PSD, senatorul Gheorghe Marcu,  a propus, vineri, mass-media din Botpşani să desemneze un jurnalist care să candideze pe listele Uniuni Social Liberale la alegerile locale din vara acestui an. Marcu a spus că reprezentantul desemnat de presă va avea loc eligibil pe liste la Consiliul Local.

 „Remarc, de ani buni, de când ne întâlnim la conferinţe de presă, că dvs prezentaţi ceea ce spunem noi, ceea ce spun şi alte formaţiuni politice, dar parte din modul cum gândiţi se resfânge asupra articolelor semnate. De aceea, m-am gândit ca din reprezentanţilor mass-media, ca la alegerile locale, dacă dvs doriţi, să puneţi un candidat, iar noi vă asigurăm un loc eligibil„, a spus Marcu.

Propunerea social-democraţilor a fost primită cu amuzament de presă şi, în mod categoric, va fi respinsă.

3 thoughts on “PSD oferă un loc eligibil pe liste la Consiliul Local jurnaliştilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    tare esti prost mai baiete, extraordinar de prost. dar oare care ziarist isi va asocia numele cu al tau, al lui rotaru sau turcanu? esti tare imbecil, ma mir cu nu rad si cei din psd de tine. sitare as vrea sa vad, pe care dintr potentialii candidati laCL din partea USL vor renunta la postul de consilier pentru a-l dona unui ziarist ?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cei din PSD nu vor fi niciodata oameni de incredere,una spun si alta fac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *