A 21-a zi de proteste la Botoşani. Vezi ce crede Buhăianu despre protestatari!

Sâmbătă a fost a 2-1 oară când botoşăneanii au ieşit în stradă pentru a se manifesta împotriva actualei puteri politice. 15 persoane s-au adunat în Piaţa Revoluţiei cu aceleaşi revendicări ca în ultimele trei săptămâni: „Jos Băsescu!” sau „Demisia”.

Băsescu, dacă te ţine/ Fă o baie de mulţime!/ Nu sta la televizor! Ieşi afară la popor!”, au mai strigat manifestanţii.

Protestatarii au adunat din nou un morman de zăpadă şi au înfipt în el o cruce cu mesaje anti-PDL.

În fruntea protestatarilor s-a aflat liderul Sindcatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comăneci.

Deputatul PDL Cătălin Buhăianu susţine că protestatarii au dreptul să iasă în stradă, pentru că au nemulţumiri personale. În plus, el spune că manifestaţiile de stradă sunt democratice, iar participanţii nu sunt cenzuraţi. 

Domnul Comăneci, care a ieşit în stradă, are probleme cu recalcularea pensiilor. Problema care se pune este că la recalcularea pensiilor, 80% sau mai mult de 80% din cadrele militare au avut pensiile majorate şi 5% au avut pensiile scăzute. Cei din stradă se află în categoria asta de 5%. Ei pot să iasă în stradă. Eu nu pot să îi conving să nu iasă. Măsurile luate de Guvern nu au creat bucurii. Am spus că urmează o perioadă dificilă. Sunt măsuri obligatorii„, a spus Buhăianu.

5 thoughts on “A 21-a zi de proteste la Botoşani. Vezi ce crede Buhăianu despre protestatari!

  1. Buhaianu are probleme cu aritmetica. Daca 80% au crescut cum spune el si 5% au scazut ce se intampla cu restul de 15% ??? SAU LA DANSUL 80+5 = 100. O fi facut clasele primare la aceeasi scoala cu ROBERTA ANASTASE? ? , sau toti PORTOCALIII au facut scoala primara la fara frecventa. Dar cum or fi continuat mai departe de unii au ajuns si la Doctorat in sport, sau alta ramura, unde probabil nu e nevoie de aritmetica. Pacat ca se mai numeste si deputat, daca da informatii in necunostinta de cauza. Sau la PDL nu trebuie sa gandesti ce spui folosesti cipul introdus in creier de sectia de manipulare a partidului condusa de Emil Boc la indicatiile precise ale lui Base.

  2. Daca Buhaianu ar sta rau numai cu matematica nu ar fi nimic. Sta rau cu memoria. Mesajul celor din strada nu se rezuma la cei 5% care au pierdut la pensie. Ce fac cadrele didactice care su pierdut peste 40%, la procesele castigate cu hotatari definitive si executorii care nu se pun in aplicare, la cei care primesc pensii sociale egate cu ale celor care au muncit o viata la CAP, la bolnavii din spitale care nu au medicamente. Lui Buhaianu si ai lui le merge bine, nu ma credeti? Priviti numai ce masini au, ce vile, pe cand noi ne zbatem in nevoi si datorii.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu sunt catusi de putin fan Buhaianu, dimpotriva, dar mai botosanene, mare matematician ce esti, te-ai gandit ca 15 % au in continuare aceleasi pensii? 😀

  4. Bai, alegator, (ce te ascunzi sub acest pseudonim portocaliu, sub care postezi permanent doara manipulari) ,trebuie sa stii si tu, daca tot te consideri mare matematician, ca este putin probabil, daca nu aproape imposibil, sa obtii acelasi rezultat, (ca in cazul a celor 15% cum spui tu), folosind doua metode total diferite de calcul. Astfel, nici o pensie nu a ramas la fel, ori a cresut unele foarte putin, ori au scazut, unele foarte mult, cum e si cazul celor 15% cat au recunoscut indirect, dar in realitate procentul celor care au scazut este mult mai mare, ele ajungand undeva in jur de 40%, cel putin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *