Transporturi ilegale de lemne, oprite la Botoșani. Doi șoferi au primit amenzi usturătoare

Amenzi și lemne confiscate de polițiștii botoșăneni, în urma unei acțiuni derulate în județ. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit, miercuri, pentru control, pe drumul județean DJ 293, în comuna Havârna, o autoutilitară condusă de un bărbat, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta aproximativ 3 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe strada 1 Decembrie, din orașul Darabani, o autoutilitară condusă de un bărbat, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta aproximativ 2 metri cubi de material lemnos, fără a deține documente legale.

Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, transmite IPJ Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Bărbat reținut de polițiștii botoșăneni, după ce a distrus ușa de acces a unei instituții publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *