Noul antrenor al FC Botoșani acuzat că a distrus o echipă din Super Ligă

Dinamo a umilit-o pe FC Argeș în prima manșă a barajului de menținere/promovare în SuperLigă. Formația pregătită de Ovidiu Burcă s-a impus cu 6-1 și este greu de crezut că va rata promovarea în primul eșalon, scrie Digi24. Jean Vlădoiu, fostul oficial al grupării din Trivale, a analizat prestația echipei și a avut cuvinte dure la adresa conducerii clubului, dar și a antrenorilor care au pregătit-o pe FC Argeș după plecarea lui Andrei Prepeliță.

Jean Vlădoiu consideră că Marius Croitoru este principalul vinovat pentru situația în care a ajuns FC Argeș.

Fostul director sportiv al piteștenilor crede că antrenorul a avut pretenții mult prea mari de la jucători, iar comportamentul acestuia din timpul antrenamentelor lăsa de dorit.

Nu știu dacă Daniel Stanciu s-a băgat în schimbarea lui Prepeliță, dar știu că, după ce am plecat de la FC Argeș, doar cu el am vorbit. Stanciu a decis împreună cu Croitoru lotul. La cine au renunțat, ce jucători au adus, împreună au lucrat.

Stanciu are o mare legătură, pentru că, după plecarea mea, a fost peste toți oamenii din club. A ținut legătura cu Gentea, Croitoru l-a vrut pe X, l-a adus pe X, l-a vrut afară pe Y afară, l-a dat afară.

Eu am renunțat pentru că mi-am dat seama că nu mai am ce să facă acolo, cu un antrenor care vrea peste noapte să joace tiki-taka Barcelona cu doi portari pe care îi ai care nu au joc de picior.

Mi se pare ireal. Poți să fii tu Mourinho. Nu ai cum să joci la Pitești în două săptămâni ceea ce joacă Hagi de o viață.

Noi am pierdut foarte multe puncte. FC Argeș a avut șansă la acest baraj datorită punctelor făcute de Prepeliță în turul campionatului. La trei puncte de play-off, copilul ăsta a fost schimbat. De ce? Să iasă și să răspundă.

Ei credeau că eu stau acolo degeaba. Uitați ce se întâmplă, jucători care se bat în teren, care se ceartă, care rup tricoul echipei. Eu îl băgam în mașină și îi ziceam ’Du-te, băiatule, de unde te-a adus Croitoru. Du-te la Bacău, la Botoșani’. Eu nu am văzut în viața mea un jucător să rupă tricoul echipei de nervi. M-a durut foarte tare. Niciodată nu am trăit asemenea dezamăgire. Să aduci echipa în situația asta, să ai 17 meciuri fără victorie (…)

Nu Îi reproșez nimic lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă Daniel l-a adus pe Croitoru. Ăsta ne-a nenorocit echipa. Eu alt vinovat nu văd. Deciziile lui au fost de-a dreptul… Daniel trebuie să știe, el mi-a zis de Marius Croitoru. (…)

Am văzut ce lucrează, comportamentul lui, eu m-am abținut. Nu poți să ai un asemenea comportament, să înjuri, să pui presiune pe toată lumea.

Mă doare că am fost la FC Argeș. Pentru mine, e o surpriză plăcută Dinamo, dar eu nu pot să cred că în urmă cu două săptămâni a doua echipă a Iașiului a marcat de patru ori, iar noi am jucat lamentabil. M-am uitat la jucători care nu au avut nici cea mai mică realizare. Atacanți, zero, Garita nu poate să alerge, cu Prepeliță, băiatul ăsta alerga.

Una e să stai acasă cu familia și să mergi la antrenament la Pitești și alta e să stai în Austria cu trei antrenamente pe zi. Atât mental, cât și fizic sunt căzuți în momentul asta”, a spus Jean Vlădoiu la emisiunea Digi Sport Special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *