FC Botoșani, motivată să învingă FCSB. Liviu Ciobotariu: Noi suntem datori faţă de suporterii noştri

liviu ciobotariu, stiri, botosani, antrenor, fc botosaniFC Botoșani își dorește foarte mult victoria în meciul cu FCSB. Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, susține că jucătorii sunt motivați și cu toții speră că vor avea sprijinul suporterilor și vor reuși să câștige.

El susține că echipa vrea să le facă o mare bucurie suporterilor  având în vedere faptul că FC Botoşani nu a câştigat niciodată împotriva FCSB.

„Va fi un joc destul de greu pentru noi. Întâlnim poate cea mai titrată echipă din România, o echipă puternică, o echipă foarte echilibrată în toate compartimentele, care nu mai are nici un fel de prezentare. Au un moral bun. Şi ei vin după o victorie şi după un joc foarte bun cu Viitorul. Au câştigat cu 2-0 pe fondul unui joc foarte bun, dar noi jucăm acasă. Într-un fel noi suntem datori faţă de suporterii noştri, pentru că jocul pe care l-a disputat acasă cu Poli Iaşi a fost foarte greu de gestionat pentru noi”, a spus Ciobotariu.

El susține că elevii săi sunt pregătiți atât fizic, cât și moral pentru un rezultat pozitiv.

Fiecare jucător în parte este conştient de miza jocului. Jucătorul în momentul în care joacă cu echipe de top şi trebuie să recunoaştem că FCSB este o echipă de top, se automotivează, îşi doreşte să dea cel mai bun randament. Este normal. Toţi jucătorii îşi doresc să câştige împotriva echipelor mari, în special jucând acasă, unde sper să avem susţinerea suporterilor. Ne dorim foarte mult, dar va fi un joc foarte greu. Trebuie să fim foarte bine organizaţi, trebuie să facem cât mai puţine greşeli, pentru că, în momentul în care joci cu o echipă de talia FCSB, orice greşeală te costă şi este greu de remontat”, a spus antrenorul, care se bazează pe determinarea și dorința de victorie a jucătorilor.

Ciobotariu a recunoscut că „simpatizează” cu Dinamo pentru că a jucat acolo, a antrenat Dinamo, iar rivalitatea dintre Dinamo și FCSB este de foarte mult timp.

Acum eu sunt la FC Botoşani, îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm, în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru că nu am reuşit să câştigăm niciodată contra lor. Putem intra dacpă vreţi în istorie, nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet ca fiind jucătorii care au câştigat prima dată împotriva FCSB. Ne dorim lucru acesta, dar jocul va fi foarte greu pentru noi. Suntem încrezători în forţele noastre. Important este să fim pregătiţi la ora jocului”, a spus Ciobotariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *