Cristi Pustai, înaintea meciului cu Voluntari: În acest moment orice punct, chiar dacă este pe teren propriu sau deplasare, se adună

cristi pustai fc botosaniCristi Pustai vrea măcar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Voluntari. Antrenorul FC Botoşani a menţionat că în această etapă a campionatului nu mai sunt meciuri spectaculoase, iar după primele jocuri a constat că partidele sunt mult mai dure şi jucătorii ajung să fie eliminaţi.

Cât despre adversarii de sâmbătă tehnicianul a menţionat că joacă bine pe teren propriu, însă şi elevii săi au un moral bun după victoria cu Petrolul.

like facebook” Ne aşteaptă un meci dificil, primul din deplasare în cadrul play-out. Aţi văzut şi prima etapă, aceste meciuri se joacă mult mai tare, cu multe cartonaşe roşii. Nu mai sunt meciuri spectaculoase, dar sunt foarte echilibrate. Jucăm un meci cu o contracandidată şi orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Şi un egal pentru că este un punct. Nu ne temem de cei de la Voluntari cum nu ne-am temut de nimeni până acum. Trebuie să încercăm să fim echipă periculoasă pe contra-atac. Acum suntem o echipă care a reuşit să înscrie şi anul trecut, după un meci cu Petrolul a urmat o serie bună. Până acum am luat puţine puncte din deplasare, chiar dacă am avut şanse să scoatem rezultate bune. A fost o problemă, de descătuşare, hai să zicem de moral. Cred că orice echipă este de moral. După un joc bun ai moral bun şi ai încredere mai mare în tine. Cred că şi noi acum suntem cu un moral bun. În acest moment orice punct, chiar dacă este pe teren propriu sau deplasare, se adună. Dacă dăm timpul înapoi ne dăm seama că au fost bune şi egalurile cu Timişoara şi Voluntari din campionat. Pe urmă a urmat o perioadă bună când au venit şi victorii. În play out este foarte important să nu pierzi pentru că sunt puţine jocuri. Orice victorie a adversarului îl ridică pe el şi tu stai. Voluntari la meciul cu Craiova a început puţin mai slab şi a fost acea eliminare şi după care a fost greu să joace, iar la a doua eliminare s-a cam încheiat. Pe teren propriu au rezultate bune”, a declarat Cristi Pustai.

Meciul dintre Volunatari şi FC Botoşani se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00 şi va fi transmis de Look TV, Dolce Sport şi Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *