Licitație pentru noi locuri de parcare. Vezi zonele!

parcarea concesionataPrimăria Botoșani a scos la licitație locurile de parcare rămase neconcesionate, dar și altele noi. Licitația va avea loc pe 22 martie, ora 10, pentru următoarele amplasamente: Aleea Prieteniei 2 -locuri noi amenajate; Viilor nr.3-5 -locuri noi amenajate; Octav Bancilă nr.11, la stradă- locuri noi amenajate.

like facebookDe asemenea,  au fost scoase la licitație și locurile de parcare nerezervate pentru anul 2016 din tot municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților municipalității, sunt scoase la licitație numai locurile nou create și cele neplătite pentru anul 2016. Prețul de pornire la licitație este de 117 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2016, Suprafața rezervată pentru un loc de parcare este de 8,0 mp, durata de rezervare 24 ore.

Ședința de licitație se va desfășura la ”Casa Cărții”. Pot depune cereri de înscriere la licitație persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, dețin autovehicul proprietate personală și nu dețin garaj in municipiul Botoșani.

Durata de rezervare este până la data de 31 decembrie 2016, cu posibilitate de prelungire. Cererile de înscriere la licitație pot fi depuse până la data de 21 martie 2016. Taxa de participale este 10 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *