Cornel Şfaiţer: Din păcate spectacolul din tribune nu s-a văzut pe teren

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani s-a declarat uşor dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa după confruntarea cu CSMS Iaşi.

like facebook Cornel Şfaiţer a menţionat că spectacolul din tribună nu a fost transpus şi pe teren, iar echipa locală a pierdut două puncte deoarece îşi dorea victoria.

 „Nu am strălucit astăzi. Din păcate nu a fost un spectacol pe măsură. A fost în tribune, între galerii, însă civilizat. Important este că de cinci meciuri nu am primit gol şi era mai bine dacă reuşeam să marcăm. Nu am avut acea zvâcnire pentru un gol să obţinem cele trei puncte. Am pierdut două puncte astăzi, am avut câteva momente bune în a doua repriză. Dacă marca Croitoru altfel era jocul, ei ieşeau la joc şi ieşea spectacol. Mă aşteptam la altceva, ei au venit să nu piardă şi noi ne doream să câştigă. Nu am reuşit astăzi să câştigăm, sperăm să o facem în Giuleşti. Scorul a fost inechitabil pentru că am jucat acasă şi încurajat de public. M-aş bucura să fim şi în campionatul următor colegi de clasament cu Iaşul”, a afirmat Cornel Şfaiţer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *