Botoșănean prins pe picior greșit cu ajutorul aplicației eDac. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat un botoșănean care conducea un autoturism înmatriculat în România, deși acest drept îi fusese suspendat.

 În data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Baranca – județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, cetățean român.

Bărbatul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii au efectuat verificări cu ajutorul aplicației eDAC, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *