Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Motivul halucinant pentru care dascălul din Botoșani și-a ucis concubina

Motivul pentru care dascălul din județul Botoșani și-a ucis concubina este unul de-a dreptul halucinant. Cei doi aveau o relație de ceva timp, iar bărbatul avea gânduri de căsătorie. Iubita acestuia avea însă planuri diferite de ale bărbatului. Ea intenționa să îl părăsească și să se întoarcă în Dâmbovița.

Luni, Florin Arnăutu, din Cordăreni, în vârstă de 46 de ani, voia să o ceară în căsătorie, dar când i-a comunicat femeii gândurile sale, aceasta i-a spus că nu mai vrea o relație cu el. Respingerea a fost o lovitură puterincă pentru bărbat, care și-a pierdut mințile. După o ceartă teribilă, a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt concubinei sale direct în gât. Femeia a murit la scurt timp.  Ulterior, bărbatul a încercat să se spânzure, dar a renunțat și a sunat la 112.

Dascăl la biserica din localitate, om liniștit

Florin Arnăutu era cunoscut în localitatea ca fiind un om liniștit, era activ la biserică și nimeni nu și-a imaginat vreodată că ar fi capabil de așa ceva. În urmă cu doi ani, bărbatul din Cordăreni, a divorțat de soția cu care avea șase copii. Divorțul a fost unul amiabil, fiecare dintre soți luând în grijă câte trei dintre copii.

Ulterior, botoșăneanul a început o relație cu o femeie din Dâmbovița, născută în Hunedoara, iar relația lor era destul de tumultoasă, spun localnicii.

Botoșăneanul care și-a ucis concubina, apoi a sunat la 112, este dascăl la biserică. „Era un om liniștit, dar de o lună de zile…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *