Florin Ţurcanu, susţinut pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu
Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, se vede deja candidat din partea Uniunii Social Liberale la Consiliul Judeţean. El susţine că are tot sprijinul din partea conducerii centrale a PNL şi că acest post ar fi fost negociat deja.

Am fost la o întâlnire la Bucureşti cu Crin Antonescu, cu prim-vicepreşedintele Mihai Voicu şi secretarul general Radu Stroe. Am discutat variantele pe care dumnealor le au. Crin Antonescu a spus foarte clar: pentru PNL un obiectiv foarte clar este câştigarea Consiliului Judeţean cu un candidat susţinut din cadrul PNL, având în vedere că noi avem doar cinci preşedinţi de consilii judeţene în România, iar PSD 16. Obligaţia noastră este să avem măcar 13, dacă nu 16 cât ei. Şi atunci Botoşaniul este un judeţ prioritar, având în vedere că au o echipă puternică aici şi vom câştiga Consiliul Judeţean„, a spus Ţurcanu.

3 thoughts on “Florin Ţurcanu, susţinut pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

  1. Sunt convins ca botosanenii nu vor in fruntea Consiliului Judetean pe un cioban,pe un cumparator de diplome.Un judet care a dat tarii cele mai multe genii nu poate sa fie condus de un semialfabet.De aceea ii recomand D-lui Turcanu sa isi vada de oile si berbecii lui,si sa lase treburile judetului pe mana unor oameni cu stiinta de carte.

  2. Cred ca ar fi mai bine d-le Marin sa mergi tu la stana .deoarece cred ca esti multumit de traiul creat de PDL .
    Uitate la lucrarile facute in perioada PDL – Bulevard Eminescu -Pietonalul Unirii , Intrarea dinspre Lebada – lucrari facute cu Acolitii PDL – iti place ?si acum le reface tot acolitii PDL – daca sunt bani . RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *