Eugen Ţurcanu : Proiectul locului de joacă este făcut după chipul şi asemănarea lui Portariuc. A pus fântâna arteziană în mijloc

eugen turcanu viceprimar botosaniEugen Ţurcanu a reacţionat, după ce primarul Portariuc a anunţat demiterea înlocuitorului său de la DSPSA. Viceprimarul i-a recomandat edilului să se ocupe mai mult de administraţie şi să lase politica.

Democrat liberalul a menţionat că Ovidiu Portariuc a pus o firmă de casă să execute proiectul locului de joacă cu o firmă de casă şi astfel s-a ajuns la o absurditate, montarea fântânii arteziene în mijlocul terenului. Mai mult decât atât, inaugurarea s-a făcut legal, în ciuda acuzelor primarului.

like facebook„Proiectul este făcut după chipul şi asemănarea lui Portariuc. El a pus fântâna arteziană în mijlocul unui teren de joacă, lucru pe care nu l-am mai văzut în Europa. Este pus practic un fitil lângă un butoi de pulbere, copiii sunt copii, nu poţi să le pui cătuşe la mâini sau să le pui gard în jurul fântânii. Primarul a fost invitat vineri la inaugurare şi nu a ieşit din Primărie şi astăzi anunţă că îl dă afară pe domnul Drăghici, motivând că nu este gata procesul verbal de recepţie. Eu am acest proces verbal semnat de toată lumea. Sunt nişte obiectii, dar fac referire la dotări, care se vor monta în cel mult o săptămână. Dumnealui uzează de faptul că domnul Drăghici nu are abilităţi de comunicare şi nici nu a făcut vreodată declaraţii publice. Domnul Drăghici este pensionar militar, maior în rezervă şi ce face la achiziţii nu cred că îi va lua nimeni competenţele. Este un profesionist desăvârşit”, a spus Eugen Ţurcanu.

Mai mult decât atât, viceprimarul acuză că primarul ar fi în legalitate pentru că nu a stabilit dacă locul de joacă este cu taxă sau gratuit. Într-o corespondenţă cu DSPSA, primarul afirmă că locul de joacă ar trebui să fie gratuit, dar pentru acest lucru trebuie promovată o hotărâre de Consiliu Local, lucru ce nu s-a întâmplat.

 

One thought on “Eugen Ţurcanu : Proiectul locului de joacă este făcut după chipul şi asemănarea lui Portariuc. A pus fântâna arteziană în mijloc

  1. bidonule e proiect propus de tine – executat de tine si inaugurat de tine.
    Cata minte ai ?
    Cuvantul penibil iti spune ceva? Cred ca nu deoarece „inteligenta si comportamentul” tau nu pot fi descris in cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *