Tragedie! Tânăr de 20 de ani, din Botoșani, mort după o grea suferință. Mihăiță a sperat până în ultimul moment că se va face bine

Deznodământ tragic în cazul lui Mihăiță Murariu, botoșăneanul de 20 de ani, care a fost operat de o tumoră uriașă la picior.  El a fost internat la un spital, fiindu-i descoperite recent metastaze la plamani si meningita, iar din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat în noaptea de miercuri spre joi.

Mihaita avea 20 de ani, era din localitatea George Cosbuc si suferea de cancer. Dupa ce mai multi medici au refuzat sa ii opereze tumoarea la picior, anul trecut, acesta a fost operat cu succes in Timisoara. Din păcate,  Mihaita a ajuns anul acesta din nou în spital. De la început medicii au fost rezervati in privinta șanselor de supraviețuire, dar Mihăiță a sperat până în ultimul moment că se va face bine.

În ultima vreme, însă, nu mai putea să vorbească și nici să mănânce. Era însă constient si comunica cu mama lui prin strangerea de mana.

Cazul lui Mihăiță, prezentat de Botosaninews.ro

Cazul lui Mihăiță a fost prezentat de Botosaninews.ro, anul trecut. Un preot a încercat să îl ajute și a cerut ajutor pentru ca tânărul să ajungă la un medic. După ce cazul a fost mediatizat, o asociatie umanitară a intervenit, iar botoșăneanul a fost dus la operație.

Mă simt bine. Acum nu mă mai doare așa, în câteva zile o să pot pleca acasă. Trebuia să mă opereze marți, dar a venit domnul doctor și mi-a spus să amânăm câteva zile pentru că era o bătrână care pierdea mult sânge și trebuia operată. Am fost anesteziat, dar nu de tot. Operația a început pe la 8-9 și pe la 12 a terminat. Eu m-am trezit pe la 13. Mă simt mai bine acum, nu mai am durerile acelea îngrozitoare. Nu îmi găseam locul în pat, nu mai puteam să stau de durere. Nici să mănânc nu puteam, luam o gură, două și gata. Acum mănânc bine”, ne-a spus atunci, după operație, tânărul.

Mihăiță, botoșăneanul operat de o tumoră uriașă la picior, în stare gravă la spital. „Ne rugăm ca Dumnezeu să îi prelungească viața”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *