Tânăr din Botoșani, cu o tumoră uriașă la un picior, „tratat” pe lista de așteptare. Mihăiță are nevoie urgent de ajutor!

Un tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, trece prin clipe grele. Mihăiță Murariu a fost diagnosticat, la 17 ani, cu “ostosteosarcom genunchi drept”. Tânărul, din satul George Coșbuc, comuna Gorbănești, nu a înțeles prea multe la acea vârstă, dar, în timp, și-a dat seama de boala sa. Au început și investigatiile, chimioterapia și între timp a fost si operat la Spitalul Militar din Bucuresti, cu un an în urmă. De atunci însă…nimic. Tumora uriașă de la picior crește în continuare, iar Mihăiță se teme că o să-și piardă piciorul dacă nu se intervine la timp.

Din păcate, nici acum nu a fost programat pentru operație, ci este pus pe lista de așteptare. Botoșăneanul se confruntă cu dureri groaznice și faptul că nu a fost programat pentru operație, de atâta timp, îl deznădăjduiește cumplit.

„Mă tem că îmi voi pierde piciorul, că nu voi mai putea merge, că o să mi se spună că e prea târziu când voi fi programat”, spune tânărul.

În plus, Mihăiță provine dintr-o familie modestă. Oricât ar munci părinții săi, le este greu să suporte costurile pentru drum, dar și tratamentul de care va fi nevoie după operație. De la o zi la alta, tumora se mărește, iar tânărul face un apel disperat către medici în speranța că va fi auzit și va fi programat.

Daca cineva doreste sa-I ajute si financiar pentru drumurile pana la Bucuresti, pot face donații in contul de mai jos: RO87BTRLEURCRT0CE5107901. Preotul din sat, Uriesu Mihai, este alaturi de aceasta familie si tot el a facut apel  pentru ajutorarea lui Mihăiță, fiind si duhovnicul tanarului. Telefon : (0755) 771 135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *