Mihăiță, botoșăneanul operat de o tumoră uriașă la picior, în stare gravă la spital. „Ne rugăm ca Dumnezeu să îi prelungească viața”

Mihaita Murariu, botoșăneanul de 20 de ani, care a fost operat de o tumoră uriașă la picior este în stare gravă la spital. Acesta este internat la un spital din Iași fiindu-i descoperite recent metastaze la plamani si meningita.

Mihaita are 20 de ani, este din George Cosbuc si sufera de cancer. Dupa ce mai multi medici au refuzat sa ii opereze tumoarea la picior, anul trecut, acesta a fost operat cu succes in Timisoara. Din păcate, acum Mihaita este in spital, iar medicii sunt rezervati in privinta lui. Desi nu poate sa vorbeasca, sa manance, Mihaita este constient si comunica cu mama lui prin strangere de mana.

„Noi credem in minuni, si ne rugam ca Dumnezeu sa ii prelungeasca viata, sa se poata intoarce acasa la fratiorii lui, si la mama lui care nu se poate opri din plans.”, este mesajul celor de au luptat pentru a-l face pe Mihăiță bine.

Cazul lui Mihăiță, prezentat de Botosaninews.ro

Cazul lui Mihăiță a fost prezentat de Botosaninews.ro, anul trecut. Un preot a încercat să îl ajute și a cerut ajutor pentru ca tânărul să ajungă la un medic. După ce cazul a fost mediatizat, o asociatie umanitară a intervenit, iar botoșăneanul a fost dus la operație.

Mă simt bine. Acum nu mă mai doare așa, în câteva zile o să pot pleca acasă. Trebuia să mă opereze marți, dar a venit domnul doctor și mi-a spus să amânăm câteva zile pentru că era o bătrână care pierdea mult sânge și trebuia operată. Am fost anesteziat, dar nu de tot. Operația a început pe la 8-9 și pe la 12 a terminat. Eu m-am trezit pe la 13. Mă simt mai bine acum, nu mai am durerile acelea îngrozitoare. Nu îmi găseam locul în pat, nu mai puteam să stau de durere. Nici să mănânc nu puteam, luam o gură, două și gata. Acum mănânc bine”, ne-a spus atunci, după operație, tânărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *