Zeci de copii, polițiști de frontieră pentru o zi

frontiera copii 1Poliţiştii de frontieră botoşăneni din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au primit vizita a 100 de copii din cadrul  Grădiniţei nr. 19 si a Scolii Gimnaziale Elena Rares Botosani.

De asemenea, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Darabani au prezentat pe stadionul din oras tehnica din dotare precum si exercitii demonstrative cu cainii de serviciu, la activitate  fiind prezenti circa 60 de copii din cadrul scolilor din comuna Suharau si orasul Darabani.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stanca au fost vizitati de 75 de elevi, care au aflat chiar de la colegii nostri care sunt atribuţiile poliţiştilor de frontieră şi cum se munceşte într-un punct de trecere a frontierei de stat. Si la Stanca elevilor le-au fost prezentate aparatura şi tehnica folosite pentru supravegherea şi controlul frontierei de stat, dar au avut parte si de o demonstratie a indemanarii cainilor de serviciu.

like facebookMicuţii au fost fericiţi să vadă aparatele de termoviziune, să urce alături de poliţiştii de frontieră în autospecialele de intervenţie, însă momentele de maximă atracţie au fost demonstraţiile făcute de poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ şi câinele de serviciu Nafaxa, din dotarea Poliţiei de Frontieră precum şi prezentarea aparaturii din dotarea compartimentului Criminalistică

La sfârşitul acţiunii micuţii au fost serviţi cu bomboane şi suc, oferite de SNPPC Botosani si CNP – Biroul Teritorial Botosani.

poze copii frontiera

frontiera copii

frontiera copii 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *