Mijlocaşul Sebastian Ghinga a semnat pe doi ani cu FC Botoşani

Sebastian Ghinga (negru)
Sebastian Ghinga (negru)

Sebastian Ghinga, fostul mijlocaş stânga al formaţiei Sportul Studenţesc a semnat, marţi, cu FC Botoşani pe o perioadă de doi ani şi va merge în al doilea cantonament al verii în Republica Moldova. Conducătorii clubului FC Botoşani sunt în negocieri cu Sebastian Ghinga de mai multe săptămâni dar nu puteau semna cu acesta deoarece jucătorul nu era declarat liber de contract. Între timp, Ghinga şi-a reziliat contractul Sportul Studenţesc şi a semnat cu FC Botoşani.

Am semnat astăzi cu Ghinga. El va fi jucătorul nostru pe o perioadă de doi ani. Consider că este un transfer reuşit. Ghinga are aproape 50 de meciuri în liga I şi este un jucător care în mod sigur ne va ajuta”, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Sebastian Ghinga este născut pe data de 12 februarie 1987 la Bacău. În perioada 1996-2001 a jucat pentru Letea Bacău după care în perioada 2001-2006 a evoluat pentru Aerostar Bacău. În 2006 s-a transferat la Sportul Studenţesc. A revenit pentru o scurtă perioadă la Aerostar Bacău după care s-a întors la Sportul Studenţesc pentru care a jucat până în sezonul trecut. În liga I, Sebastian Ghinga are 48 de meciuri jucate şi trei goluri marcate.

Sursa: FC Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *