El este Gabi, botoșăneanul care și-a pierdut viața în accidentul cumplit. „Era un copil bun, liniștit”

Gabi, tânărul de 23 de ani, din județul Botoșani, care a murit în noaptea de duminică spre luni, în accidentul de pe drumul dintre Flămânzi și Prăjeni, era un tânăr liniștit, spun apropiații. Gabi Constantinescu provenea dintr-o familie bună din satul Câmpeni, orașul Flămânzi.

Cu mama asistent maternal și tatăl fermier, Gabi deținea spălătoria auto din Câmpeni. Au rămas să îl plângă părinții și un frate, dar și toți cei care l-au cunoscut și care au numai cuvinte bune la adresa lui.

„Era un copil bun, liniștit”, spun apropiații.

Cum s-a produs nenorocirea

Gabi Constantinescu circula cu autoturismul pe DJ 282 B, în afara localității Flămânzi, înspre Prăjeni. La un moment dat, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat într-o căruță condusă de un bărbat de 70 de ani.

„La caz au ajuns două echipaje aparținând Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și modul de descarcerare, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, precum și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat faptul că șoferul mașinii era inconștient, fiind încarcerat și au intervenit pentru scoaterea acestuia din autoturism. Victima a fost preluată de echipajul SAJ, care a constat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Căruțașul, un bărbat de 70 de ani, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului. Acesta era rănit, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma accidentului a murit și un cal”, precizau reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu mașina într-un cap de pod

Un accident în toiul nopții de duminică spre luni a avut loc în județul Botoșani. Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu mașina într-un cap de pod de pe drumul naţional DN 29 D, în zonă pădurii de la Rediu, în imediata vecinătate a municipiului Botoşani.

Un tânăr de 21 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Forțele de intervenție ajunse la fața locului l-au găsit pe șofer lângă mașină, conștient. Botoşăneanul a fost preluat de echipajul SAJ Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor.

FOTO Nenorocire în prag de Paște la Botoșani! Gabi, un tânăr de 23 de ani, a murit în accidentul de azi noapte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *