Cătălin Bordea, primul Paște după divorț, la Botoșani: Mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea

foto instagram

Cătălin Bordea a ținut să petreacă Paștele alături de cea mai importantă femeie din viața lui. Juratul de la iUmor nu a mai făcut acest lucru, de sărbători, de mai bine de 12 ani.

Pus pe liber de fosta soție, Livia, după cum însuși comediantul a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, acesta se „refugiază” la Botoșani, în casa în care a crescut, pentru a fi alături de bunica sa, Aspazia, femeia căreia îi datorează totul.

Cătălin Bordea nu a mai făcut Sărbătorile Pascale cu bunica sa, de mai bine de 12 ani. Avea o soție, căreia îi dedica tot timpul său liber, iar vizitele la femeia căreia îi datorează totul prefera să le facă în restul anului. De data aceasta, juratul de la iUmor a ținut să petreacă primul său Paște de după divorț în compania doamnei Aspazia.

„De Paște mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea, pentru că am fost un pic reținut cu altă familie”, a declarat acesta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Comediantul nu mai consumă carne de ani buni, astfel că, potrivit propriilor mărturisiri, a ținut post, oarecum, dar nu unul total:

Eu nu mănânc carne, așa că pot spune că țin post. Dar nu unul total. Asta n-am făcut niciodată”. 

„L-am scăpat de la moarte”

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie tocmai ușoară.  Mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu câteva luni, l-a părăsit de când l-a adus pe lume, iar tatăl său l-a abandonat într-un autobuz. De fiecare dată când are ocazia, el își mărturisește dragostea pe care i-o poartă bunicii sale, care l-a crescut, după ce părinții l-au părăsit.

Eu l-am scăpat de la moarte”, spunea bunica Aspazia despre Cătălin Bordea la iUmor.

„Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut.

Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată.

Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu”, a povestit și actorul, în cadrul unei emisiunii TV.

„Nu-s vindecat complet”

În ceea ce o privește pe Livia, fosta soție care l-a înșelat cu cel mai bun prieten, Cătălin Bordea nu ne-a ascuns faptul că încă nu s-a vindecat complet, dar nici că fosta parteneră nu-i mai lipsește deloc, în acest moment.

„Nu-i simt lipsa, nici măcar de sărbători. Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că m-am plictisit de subiect și mă concentrez spre altceva”, ne-a mai spus acesta.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Peste câteva zile, încep Zilele Municipiului Botoșani. Vezi ce artiști vor urca pe scenă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *