Femeia din Botoșani care a dispărut sâmbătă a fost găsită

Femeia de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, părăsind domiciliul fără a anunța familia și fără să mai poată fi contactată ulterior, a fost găsită.

Potrivit Poliției, Ionela Violeta Anușcă a fost identificată, fără a oferi detalii despre locul în care se afla la momentul respectiv. Oficialii Inspectoratului de Poliție Județean susțin că botoșăneanca nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Din păcate nu sunt vești la fel de bune despre bărbatul din judeţul Botoşani care pe 3 mai a urcat în tren şi a dispărut. Botoșăneanul Gheorghe Pascu din localitatea Havârna a plecat, vineri, din Havârna şi a urcat în trenul Botoşani – Timişoara, cu intenţia de a ajunge la părinti, în localitatea Rona de Jos din judeţul Maramureş.

Potrivit Poliţiei Române, bărbatul de 52 de ani a ţinut legătura o perioada cu fiica sa din localitatea Havârna, însă, la un moment dat, telefonul s-a închis şi nici nu a ajuns la destinaţie în Maramureş.

La momentul plecării de la domiciliul din localitatea Havarna, botolşăneanul era îmbrăcat cu o jachetă din material textil „Denim” albastru închis.

Gheorghe Pascu are următoarele semnalmente: înălţime: 165 centimetri, greutate: 70 kilograme, corp: slab.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *