Ţâbuleac despre consilierii USL: Chiar dacă sunt puternici prin numărul de voturi, un grup de persoane cu adevărat puternic este doar acela care demonstrează că ştie să respecte şi interesele celorlalţi

Mihai Tibuleac, presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a declarat după ce a suspendat şedinţa de Consiliu Judeţean, din cauza neprezentării consilierilor judeţeni ai USL, că a avut două motive ca să convoace şedinţa extraordinară de CJ. El susţine că nevoia de a respecta litera regulamentului a fost un prim motiv, dat fiind faptul că CJ a primit trei contestaţii la hotărârea privind repartizarea bugetului, respectiv de la Instituţia Prefectului, Primăria Botoşani şi Primăria Călăraşi, iar un alt motiv a ţinut de încadrarea în termenul de maxim de 45 de zile prevăzut de lege pentru adoptarea bugetelor unităţilor administrativ-teritoriale.

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi exprimă speranţa că cei 20 de consilieri judeţeni ai PSD şi PNL să realizeze că au săvârşit o mare eroare şi nedreptate şi să revină asupra deciziei.

Au lăsat localităţi ale judeţului şi chiar judeţul însuşi fără surse financiare exagerând în ceea ce priveşte alocarea către alte unităţi. Chiar dacă deţin majoritatea în Consiliul Judeţean, chiar dacă sunt puternici prin numărul de voturi, un grup de persoane cu adevărat puternic este doar acela care demonstrează că ştie să respecte şi interesele celorlalţi, nu numai pe cele proprii, a spus Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *