Încă o zi de protete la Botoşani. Manifestanţii strigă „Jos găozarul!”. Vezi ce le-a mai trecut prin cap

protest 17 ianuarie BotosaniMitingul din Piaţa Revoluţiei a fost reluat, marţi seară, pentru a treia zi consecutiv. La proteste au participat aproximativ 150 de persoane. Ele au stat în faţa teatrului aproape trei ore, după care în jurul orei 19.00 au mers în faţa Prefectului şi de acolo au pornit în marş pe Pietonalul Unirii. Ulterior, ei au revenit în Piaţa Revoluţiei.

Protestatarii au strigat „Jos Băsescu” şi „Botoşăneni treziţi-vă”, dar, mai nou, şi „Jos găozarul”.

De asemenea, ei au postat un afiş-caricatură cu Băsescu într-un copac. Sub caricatură au scris „Un leu pupatul. Gratis scuipatul!”, iar pe trotuar au instalat o cutie pentru eventualii bani care ar putea fi colectaţi.

Manifestanţii au venit şi cu o cruce pe care au scris mai multe mesaje precum. „Băsescu şi gaşca lui să se ducă dracului!”, Băsescu, nu uita!/România nu-i a ta”, „Jos mafia PDL”, ”Bandiţi”, Hoţi”, ”Escroci” şi altele.

Razvan Rotaru cu fotografia prefectuluiÎn vizor a fost luat şi prefectul Cristian Roman. O fotografie a acestuia sub care scria „Domn prefect, fii deştept/ Ia-l pe Boc şi fugi din loc!” a fost agăţată într-un copac, în acelaşi loc în care atârna şi caricatura cu Băsescu.

Ulterior, fotografia lui Roman a fost ţinută în mână de liderul tineretului din PSD, Răzvan Rotaru.

Într-o altă fotografie, Băsescu primeşte îngrijiri de la subsecretarul de stat demis din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.

Nu vrem comasate/Vrem anticipate” şi „Piticu şi cu chioru au furat poporu”, „Boc şi gaşca lui Băsescu sunt mai rău ca Ceauşescu” sunt alte mesaje înscrise pe pancartele manifestanţilor.

protest 17 ianuarie Botosani

În jurul orelor 18,45 şi-au făcut prezenţa în Piaţa Revoluţiei şi reprezentanţi ai PSD, printre care deputatul Costică Macaleţi, dar şi lideri de sindicat. Este vorba de preşedintele Cartel Alfa, filiala Botoşani, Marius Oroşanu, dar şi vicepreşedintele BNS Botoşani, Mircea Aionesei. După ora 19.00 a ajuns şi liderul PNL, deputatul Florin Ţurcanu, dar şi fostul prefect Gheorghe Sorescu.

Aproximativ 50 de persoane protestează şi la Dorohoi.

Nu au fost înregistrate incidente majore. Jandarmii au intervenit doar pentru a-l împiedica pe un tânăr să dea foc unor pancarde. El venise cu un PET de benzină la el.

Prefectul Cristian Roman către botoşăneni: Nu vă lăsaţi manipulaţi de politicieni de mâna a doua

4 thoughts on “Încă o zi de protete la Botoşani. Manifestanţii strigă „Jos găozarul!”. Vezi ce le-a mai trecut prin cap

  1. Ciumpalaci de toate varstele se vad in poza; de la cei cu tata-n gura pan’ la cei cu barba sura! astia nici nu stiu ce vor..bietii asistati,numai la pomana le este gandul…

  2. Bai Rotarule,esti analfabet,pai asa se scrie ,,i-al,,??? Te faci mereu de rahat, mare om politic ce esti jalnic si mereu penibil!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nişte parveniţi, ciocoi, vorba lui Diaconescu. Ăştia nu mai pot de popor, şuţul ăla de Chinez, Macafleţ, Socrezitu şi lindicalistul care la toamnă se vrea în politică! Anal fabetul ăla de Chinez mai şi stâlceşte Limba Română în pancarta lui pe care, ce dobitoc, o etalează cu atâta mândrie. Poate o să aveţi şi voi la Botoşani soarta lui Ludovic Orban, care nu ştia cum să iasă mai repede din mulţimea ce începuse să îl ciufulească. Lăsaţi oamenii simpli să protesteze, îmbuibaţi nenorociţi ce sunteţi!

  4. Ba Rotarule nu iti lua merite care nu sunt ale tale . Lozincile alea erau facute de altii… profitorule. La vremuri noi tot … voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *