Deputatul Buhăianu: Mi-aş dori ca la protestele din Piaţa Revoluţiei să nu mai văd oameni gen Gireadă, Marcu, Ţurcanu sau Zmău

Deputatul PDL Catalin Buhaianu
Deputatul PDL Catalin Buhaianu

Deputatul PDL Cătălin Buhăianu a declarat că şi-ar dori ca la protestele din Piaţa Revoluţiei să nu mai vadă oameni „gen Verginel Gireadă, gen Marcu, gen Ţurcanu sau Zmău. Mi-aş dori să văd persoanele care într-adevăr stau în Piaţă pe bună dreptate„, a adăugat Buhăianu.

El recunoaşte că măsurile dure luate de Guvernul Boc în toată perioada 2008-2011 nu sunt uşor de trecut şi de abordat şi că este un drept al cetăţenilor să îşi exprime public opiniile şi să participe la astfel de acţiuni de stradă.

Repet, consider anormal ca la acest gen de acţiuni opoziţia, în speţă partidele politice PSD şi PNL, să fie reprezentaţi la nivel de vârf prin preşedinţii lor„, a adăugat Buhăianu.

3 thoughts on “Deputatul Buhăianu: Mi-aş dori ca la protestele din Piaţa Revoluţiei să nu mai văd oameni gen Gireadă, Marcu, Ţurcanu sau Zmău

  1. ne lasi buhaianule? Apartamentul, vila din complexul rezidential si masina de 2 miliarde… creca le-ai obtinut cu sudoarea fruntii tale, lasa-ne … ca si tu esti alt „catzel” al pdl-ului … da cu praf de mers….

  2. Mai buhaiule de ce minti tu cu nerusinare ?
    Pentru ca ai votat saracirea populatiei prin taierea de salarii,pensii,alocatii,ajutoare sociale,etc,vei fi linsat,vei plati scump impreuna cu toata sleata portocalie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *