Ea este botoșăneanca premiată la Gala Excelenței în Asistență Socială. „Să știți că are o vizibilitate foarte bună la nivel local pentru că își face treaba”

O botoșăneancă a fost premiată la Gala Excelenței în Asistență Socială. Este vorba despre Gianina Maria Catană activează la Primăria comunei Vorona de peste 10 ani și a obținut marele premiu la secțiunea „Asistentul social din mediul rural” în cadrul evenimentului.

Absolventă de asistență socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Gianina Catană este un membru respectat al comunității din Vorona, dar și în cadrul sistemului de asistență socială.

Să știți că are o vizibilitate foarte bună la nivel local pentru că își face treaba”, a spus șef serviciu în cadrul CNASR- Sucursala Botosani, Lăcrămioara Radu, care o caracterizează pe Gianina Catană ca fiind serioasă, destoinică, implicată și cunoscătoare în ale problemelor comunității.

Gala Națională a Excelenței în Asistență socială a avut loc luna aceasta, la Ateneul Român. Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistență Socială a fost și anul acesta gazda evenimentului, a cărui amfitrion este încă de la prima ediție.

Două asistente sociale din Botoșani, nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Două asistente sociale din județul Botoșani au fost nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Astfel,  Liliana Ștefancu, din Vârfu Câmpului, a fost nominalizată, în acest an, la categoria Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare, iar Gianina Maria Catană, din Vorona, la categoria Asistentul social din mediul rural. Cele două botoșănence au peste zece ani de experiență în domeniu, ambele sunt asistenți principali și au absolvit asistență socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Una dintre cele mai profitabile firme din Botoșani dă afară aproape 80 de salariați din motive economice. „Este singura societate care a cerut concedierea colectivă”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *