Incredibil! Doi copii de 15 ani din Botoșani au furat o mașină pentru a merge la club cu ea. Au dat nas în nas cu Poliția

Caz incredibil înregistrat la Botoșani. Doi copii de 15 ani au furat o mașină pentru a merge la club cu ea, însă, din nefericire pentru ei. au dat nas în nas cu Poliția. Cazul s-a înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Leorda.

Cei doi puști din Brăești au luat mașina părinților unuia dintre ei și, fără să stea pe gânduri, au plecat la drum.  Au condus mașina pe drumul județean DJ 291 de la Brăești până la Leorda, iar acolo au fost opriți de un echipaj de poliție.

Mai grav este că, în momentul în care a fost testat, puștiul aflat la volan avea o concentrație alcoolică  0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, mașina, un Ford Galaxy, nu avea asigurare, iar numerele de înmatriculare erau suspendate.

Polițiștii din Botoșani au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

FOTO Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Tiberiu Nichiteanu. Alături de familie au fost primari, consilieri județeni, politicieni și oameni de afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *